Банки работещи с лошо цкр

Оцени post

Кои банки отпускат кредит с лошо цкр?

Кредит с лошо цкр от банка е нещо, което е напълно възможно да се случи. Няма закон, който да задължава банките да отказват заеми на тези, които са имали просрочени задължения. Има много банки даващи кредити с лошо цкр, стига банковите служители да преценят, че вашата кредитна история не е чак толкова влошена, че да не ви отпуснат заем. Дори в някои специални случаи те могат да получат кредит от банка с лошо цкр. Повечето финансови продукти за лоши платци обаче се предлагат от небанкови финансови институции. Кредитната компания е законно упълномощена да предоставя заеми, повечето от които са на ниска стойност, без останалите услуги в портфейла на традиционната банка.

Коя банка дава кредит с лошо цкр?

Специалистите съветват да не се доверявате на обяви от типа Уреждам банкови кредити с лошо цкр. Правилният начин е дакандидатствате за заем директно и ако просрочията ви са отдавна и не са били чести, то банките може да ви одобрят. От значение обаче е дали в момента има стабилни доходи.

Друг е въпросът, ако се нуждаете от съдействие за кредит от банка при лошо цкр. В такива случаи е добре да се обръщате къмнезависим кредитен консултант, който ще ви подкрепи в комуникацията с финансовите организации, ще ви даде ефективни съвети и ще ви информира за правата ви. Дори и да се наложи да му платите, на практика вие ще спечелите много повече и ще спестите ценно време.

Поради факта, че фирмите за бързи онлайн кредити се развиват много бързо на кредитния пазар у нас, банките се стараят да не губят позиция. Те се опитват да са също толкова бързи, гъвкави и толерантни към различните социални групи. Това е и една от причините в наши дни да наблюдаваме толкова много банки работещи с лошо цкр.

Заяви