Безлихвени кредити

5/5 - (1 vote)

Безлихвен кредит за 1 месец или повече

Заяви
Всеки човек в България е чувал за кредит с 0% лихва. Тези кредитни продукти са известни още като безлихвен кредит до заплата. Те са изключително популярни, тъй като всеки човек би желал да се сдобие с определена сума пари, която може да върне след време без да му се удържат допълнителни средства. В този пост ще обсъдим какво точно представляват тези безлихвени бързи кредити, дали промотирането им може да крие рискове от скрити такси и комисионни, както и тяхната ефективност.

кредити online

Безлихвен кредит до заплата

На практика, тези продукти реално съществуват и се отпускат предимно на лица, които теглят за първи път, на такива, които имат добър статут и присъстват в листата на Вип клиентите на кредитодателите. Нещото, което ги обединява е, че става въпрос за неголеми суми, които се връщат за кратък период от време. Ако се обслужват така, както е посочено в договора, те наистина нямат никакво оскъпяване с допълнителни разходи.
Да си представим, че теглите безлихвен кредит до 1000 лв. Например, изтеглили сте кредит от 1000 лв. за един месец. В края на месеца връщате отново 1000 лв. Такъв кредит с 0 лихва може да бъде отпуснат на нов клиент от определена кредитна компания, за да бъде привлечен да използва услугите на фирмата. По тази причина тези кредити без лихва биват наричани още „безплатни кредити“. Това, разбира се, не означава буквално, че може да получите заем и да не върнете сумата обратно. Просто показва, че на този кредит няма да бъдат начислени никакви допълнителни средства. Те реално нямат никакво оскъпяване и небанковите дружества няма никаква печалба при отпускането им. Тя го прави по-скоро, за да бъде конкурентна на останалите фирми на кредитния пазар.

 

Още по темата:

  • безлихвен кредит до 1000 лв
  • безлихвени кредити за млади семейства
  • безлихвени кредити за безработни
  • безлихвени кредити за малкия бизнес
  • безлихвен кредит енергийна ефективност
  • безлихвен кредит до 30 дни
  • безлихвен кредит за инвалиди