Бизнес кредит – всичко, което трябва да знаем

Оцени post

Колко често се случва да имате бизнес идея и да се откажете от нея, защото нямате средства? Колко пъти сте се отказвали от промените във вече съществуващия бизнес?

Не се притеснявайте, ако и двата отговора са положителни. Има решение за всеки проблем. В тази статията ще разгледаме начина, по който ще реализирате плановете за вашата фирма. Независимо дали искате собствен бизнес, или желаете да подобрите и обновите изградена фирма. Всяко нещо е постижимо с бизнес кредит.

Какво представлява бизнес кредитът?

Нека за момент се потопим в съзнанието ви и надникнем в мечтите ви.

От няколко месеца имате идея за развиване на бизнес. Преценили сте всичко, знаете колко пари ще трябват, колко хора са необходими за осъществяване на плана, но нямате средствата, с които да го реализирате.

Тук приключват мечтите на 7 от 10 човека. Останалите взимат пари на заем от роднини или прибягват към спестяванията, които не са достатъчни. Има вариант, който ще   спести попадането в тези неприятни ситуации и търсенето на помощ от близки. Бизнес кредитът е решението на проблема.

Както сами предполагате, бизнес кредитът се отпуска на хора, които имат идеи свързани с бизнес средата. Няма значение дали бизнесът е вече съществуващ или тепърва ще го направите. Имате ли бизнес идея, използвайте бизнес кредит.

Какви са условията на бизнес кредита?

Всеки кредит има определени условия, за да бъде получен. Бизнес кредитът не се отличава по това, а дори има по-строги изисквания, за да бъде получен. Някои ще решат, че не могат и не искат да се занимават със сложни договори. Не бързайте с тези заключение преди да сте разбрали условията. Те се класифицират по два начина – за започване или за обновяване и развитие на бизнеса.

За стартиране на новото начинание парите, които се отпускат са до 15 000 без поръчител и до 50 000 с поръчител. Сумата не е малка и за да я получите, трябва да имате доказан доход или да ипотекирате къща, апартамент или някакъв имот. Другото изискване, което трябва да изпълните е да имате постоянен доход и да нямате лошо кредитно минало. Отговаряте ли на условията, може да бъдете сигурни, че ще получите кредита.

За вече съществуваща фирма изискванията са по-различни. Парите, които може да получите, са на стойност до 2 млн. Трябва да имате доказан доход или  да направите фирмена ипотека, за да получите сумата. Последно и най-важното е бизнесът да бъде поне на 1 година и фирмата да има чиста кредитна история. Шансът да получите кредита намалява, ако не изпълните някое от условията.

Условията за получаване не са малко, но изпълните ли ги, ще бъдете с една крачка по-близо до реализирането на мечтата си.

Защо да изберем бизнес кредита?

Вече се уверихте, че кредитът е най-подходящ за бизнес цели. Отговоря перфектно на изискванията и ако изпълните необходимите условия, ще получите желаната сума. Така е условията са повече и по-строги, но когато става въпрос за бизнес, не трябва да очакваме нищо лесно.

Има и други кредити, които биха били от полза, но без съмнение бизнес кредитът е най-добрият в това отношение.

В началото взимането на кредита може да изглежда грешка, но почакайте. Веднъж  след като постигнете успех, ще се уверите, че сте направили правилния избор, за постигане на цели.

byrzi-krediti-online