Бързи кредити без лихва

Оцени post

Какво представлява безлихвеният кредит?

Кратката версия на този въпрос е обикновено тази: Вие наистина връщате сумата в края на определеният от фирмата период за кредита без никакви лихви. Често тези кредити се наричат и „безплатни“. Обикновено се отпускат обаче суми, които са малки от 50 до 500 лв. А пък срокът на връщане е между един и три месеца. Най-често тази услуга се предлага с цел привличане на нови клиенти на кредитната институция. Този вид кредити са най-подходящи при належаща нужда от пари в определен момент, но не и за твърде големи покупки.

 

Заяви

Как се получава безлихвен заем?

Този вид кредити, както вече споменахме са маркетингов инструмент и целят привличане на повече нови клиенти. Защото реално финансовата институция само губи от такива кредити. Идеята е като ви хареса отношението и обслужването при нужда от пари да потърсите същата фирма пак. Те са склонни в момента да загубят една сума пари, която не е прекалено голяма заради една бъдеща печалба. Разбира се като клиент имате възможност да се възползвате от тази възможност нееднократно, защото кредитните институции в България, които предлагат тази услуга не са малко.

Каква е сумата?

Принципно тази услуга се предлага най-вече от фирмите за бързи кредити. За това и сумите не са високи и обикновено са в един диапазан от 50 до 400 лева като максимума е 500. Причината е простичка – все пак фирмите губят пари от липсата на лихви а и при по-големи суми нараства възможността потребителя да не възстанови пълната сума от заетите пари.

Какви са условията за бързи кредити без лихва?

Обикновено предпочитаният период за връщане е 30 дни от предоставянето на финансите. Останалите условия обикновена са както при останалите кредити. Ако не го платите в уговореният срок и го удължите той се превръща в един обикновен дълг и вече дължите лихви на кредитната институция.

Наистина ли няма никакви скрити такси или лихви?

Отговорът е да. Това всъщност е най-добрата оферта за кредит, която ще получите. Но винаги си изплащайте сумите навреме зщото иначе ще се налага да взимате от друга фирма друг безлихвен заем за да покриете настоящият.