Бързи кредити за безработни

Оцени post


Безработни да получават кредит без поръчител – това възможно ли е?

Няма как всеки от вас да не си помисли, че въпросът е риторичен и е логично неговият отговор да е не, нали? Всъщност напоследък това не е съвсем така, защото наистина се отпускат такива кредити онлайн или в офисите на фирмите за отпускане на кредити дори без да се изисква от вас доказване на някакъв доход.

Заяви

За да получите кредит там вече дори не ви е нужен и поръчител. Не се налага да предоставяте на справка за някакъв трудов, граждански или друг вид договор за да декларирате вашето финансово състояние, което да гарантира отпускането на необходимият ви кредит.

Единственото, с което трябва да разполагате е лична карта и да сте дееспособен гражданин на нашата държава – България на възраст от 17 до 70 години. И последното изискване е напълно разбираемо – не трябва да имате каквито и да е задължения към други финансови институции тоест да сте с чисто кредитно досие.

Обикновено нуждата от такива кредити възниква при спешни ситуации, които не е необходимо да изброяваме тук, когато ви трябват финансите и няма от къде да ги намерите. Този вариант се предпочита от безработни, жени и дори мъже в отпуск по майчинство, пенсионери и хора, които имат свободни професии. Кандидатстването за кредита е улеснено максимално разбира се а отговорът обикновено е бърз и в рамките на няколко минути, което разбира се привлича хората към тази възможност за финансиране. Това което е нужно вие да направите е да попълните онлайн заявка с необходимата информация и исканата от вас сума.

Новите клиенти ги привлича не само улесненото онлайн кандидатстване а и бързият отговор, както споменахме по-горе. Процедурата е следната. Вие оставяте телефон за връзка и до няколко минути на него получавате смс или обаждане с информация дали сте одобрен. Парите се получават по банковата сметка или Изи Пей.