Кредити за българи живеещи в чужбина

Оцени post
Заяви

Кредити за българи работещи в чужбина

Вие сте в казусът, в който много години живеете и работите извън пределите на България и нямате доказан доход страната. Какви са вариантите тогава за да се възползвате от навремен и бърз потребителски кредит. В повечето банки, които ще отидете ще ви търсят документ за доказателство последните шест месеца сте работили в страната или да докажете, че имате сигурна и постоянна работа в чужбина. Документите от чужбина трябва да се преведени на български.

Ако търсите бърз потребителски кредит до 5 000 лева може да погледнете нашият селектиран списък от небанкови кредитни компании.

кредити online

Кредити за българи живеещи предлагат и не малко банки.

Postbank предлагат жилищен кредит “У ДОМА“ за работещи в чужбина.
Кредита е подходящ също така рефинансиране. Отпускане на суми от 50 000 до 200 000 лева. Сумата на финансиране е до 70% от оценката на имота.

Подобен кредитен продукт предлага и банка Уникредит Булбанк
Валутра в евро или лева. Срок на погасяване 25 години. Да работите извън България на постоянен трудов договор минимум една година или повече. Размер на жилищният кредит до максимум 70% от оценката на имота. Не е задължителна застраховка ”живот”.

Обединена българска банка предлага кредити за българи в чужбина до 500 000 лева. и срок 30 години. Условия за погасяване 23 до 70г. и самоучастие от минимум 25%.

Бързи кредити за българи живеещи в чужбина