Бързи кредити за 18 годишни

Оцени post

Навършването на 18 години когато ставате пълнолете ви дава много повече възможности и открива пред вас врати, които до момента бяха платно затворени. Иска ви се да оползотворите тези възможности нали? Желаете да продължите обучението си в някое елитно учебно заведение? Искате да отидете на концерт в чужбина или дори екскурзия до Мачу Пикчу и ви трябват пари за билета? Искате да сте независим от родителите? Проблемът е че нямате нужните ви средства.

Решението е бързият кредит. Сумата никога не е голяма, но пък от друга страна е достатъчна за начален тласък, който да ви даде необходимата увереност.  Ако погасите вашият заем успешно това ще накара другите да гледат на вас като отговорен човек. Трябва да отбележа, че в някои случаи долната граница е 19 години, но въпреки това има фирми и институции, които ще бъдат склонни да отпуснат на вас необходимата сума. Ако сте под 18 години трябва да изчакате до навършване на пълнолетие. В България няма по ниска граница.

 

Заяви

За одобрение ви трябва:

  1. Вашата лична карта, която да е валидна.
  2. Да сте гражданин на нашата държава България.
  3. Да имате какъвто и да е постоянен доход. Джобните от вашите не се отчитат. За това побързайте да си намерите някаква сигурна работа преди кандидатстването за кредит. Естествено има различни тълкувания и вариации на критериите при различните кредитори, за това просто се поинтересувайте и се спрете на най-подходящият за вашият случай. Ако имате колебания и не се ориентирате се срещнете с консултант на фирмата или фирмите за бързи кредити между които се колебаете. Разбира се можете да разгледате и тяхната страница.

За 18 годишни не се отпускат високи кредити, но не забравяйте, че тези пари трябва да ги върнете. За това прочетете внимателно всяка една точка и буква от договора, който подписвате.