Бързи кредити с ниски лихви

4.8/5 - (19 votes)

Бързи кредити и заеми  с най-ниски лихви от небанкови и банкови институции

byrzi-kreditiЗаконодателството в някои страни на ЕС подкрепя хората, изпаднали в парични затруднения по няколко начина. Те имат право на заем от службата, което в България не винаги се случва. Освен това, те имат право да се свържат с компаниите, като топлофикация, например, на които дължат пари и да им поискат отсрочка, което в България също не е практика. Имайки депозит в една банка те могат да поискат винаги и безлихвено да им се отпусне пари по сметката при закупуване на стоки и услуги примерно до 400 лева, защото банката е сигурна, че при следващата заплата на този човек, ще си ги върне. Услугата се нарича овърдравт. Другите възможни начини са залагане на бижута, техника и ценни предмети в заложна къща или ипотекирането на движимо и недвижимо имущество.

Заяви

Тук рискът, който се оценява е много по-висок, както и крайната сума – заем плюс лихви, е много по-голям. Това произлиза от факта, че заложните къщи и ипотечните организации спазват законите на лихварството, а не на банкирането. В обозримо бъдеще се предвижда и у нас бързите кредити да бъдат с ниски лихви и разсрочени във времето, тъй като ЕС проправя политика на изготвяне и спазване на законодателна рамка за цялата Еврозона. Така лихвените проценти на кредитите ще имат лимит, който никой доставчик няма да може да надхвърля.

Въпрос на време е това станавище да влезе във фокуса на националните правителства, в това число и България и процентите по кредит за целия Евросъюз да се уеднаквят като не надвишават 3 или 3,5%. При спазване на регламента на лоялната конкуренция и взимайки в предвиддфакта колко много финансови доставчици съществуват към момента и колко бързо броят им нараства, логично е да се предположи, че този лихвен процент няма да се задържи дълго на банковия пазар и с времето ще намалява, докато изчезне напълно, както е в развитите и стабилни икономически страни.

Бързи кредити с ниски лихви

byrzi-krediti-online