Бързи кредит в Ямбол

Оцени post


В тази статия ще видите кои са популярните фирми за бързи кредити в Ямбол. При тях можете да кандидатствате онлайн, без да се налага да чакате на гишета или да попълвате  много документи, които сякаш нямат край.  Единственото, от което се нуждаете е личната си карта и няколко минути търпение, през които да получите одобрение.

Кредисимо

Тук можете да вземете кредит до 2 хиляди лева и да ги върнете в 18-месечен срок.  Получавате одобрение до 15 минути. Получавате парите по банков път или лично в офисите на фирмата.

Вивус

Одобрението е до 15 минути. Възможната сума е 1000 лева, която също се връща за 30 дни. Можете да получите парите по банков път. Кандидатствате чрез онлайн платформата на фирмата и получавате одобрение по телефона.

Фератум

Това фирма известна на национално  ниво. Тук можете да вземете кредит до 3000 лева като за целта се изисква да предоставите документ за самоличност и да изчакате 15 минутки за одобрение.  Заемът се връща в рамките на 45 дни.

Терра Кредит

Терра Кредит предлага спешни пари на заем, които са в размер между 200 и 2 000 лева.  За да получите сумата, няма специални условия за поръчители. Единственото нещо, което ви трябва е да носите документ за самоличност.  Кредите се погасяват на равни седмични или месечни вноски. Не се изисква такса или комисионна, за да ви се разгледат документите.  Това е подходяща спешна финансова помощ за пенсионери и студенти.  Можете да кандидатствате и онлайн или по телефона.

Профи Кредит

Тук условията са сходни с предишната фирма.  Горната граница е по-висока – 5000. Срокът може да достигне и до 3 години. Има опция и рефинансиране, за което няма да ви се изискват такси.  Можете да вземете кредит и за финансиране на вашия бизнес. Малките суми са подходящи и ако не сте останали без работа.

Заяви