Бърз кредит без доказване на доходи

Оцени post


Кредит без доказване на доходи

Това е един от предпочитаните похвати, които помагат на небанкови институции като фирмите за бързи кредити да печелят и повече поддръжници. Причините са няколко, но има две основни. Процедурата за одобрение е улеснена много и е сравнително бърза. Всъщност процента на одобрените клиенти е значително по-голям, ако ги сравним с този при банковите институции. И на второ, е липсата на обичайният куп от документи, които изискват банките. Естествено всичко това идва с цената си и както може би вече се усещате тя е в лихвите. Те са по-високи от лихвите на банките но обяснението е простичко – рискът е по-голям.

Заяви

Тези фирми обаче имат и доста предимства.  Можете при тях да поискате вашият кредит по няколко различни начина. Единият е онлайн, като и там възможностите са също няколко – сайта на фирмата, скайп, чат разположен на страницата на сайта и други подобни. Вариантът по телефона често е предпочитан от хората, които имат повече въпроси. Естествено остава възможността и да отскочите, до най – близката ви сграда помещаваща, избраната от вас кредитната институция.

Това с което е належащо да разполагате за да получите сума, която ви трябва е вашата лична карта, която така или иначе е винаги у вас, естествено за да удостоверите вашата личност.

Обикновено една банка веднага иска копие от трудов договор и всъщност хората, които нямат такъв като дамите, които са по майчинство не могат да получат достъп до тази услуга или пък процеса за получаване на нужната сума се усложнява неимоверно. А всъщност ако банката реши да отпусне исканият кредит ще се презастрахова с едни по-високи лихви или дори допълнителни такси, което често го прави непогасяем.08

Винаги можете да се консултирате при такава сложна ситуация с някои добър кредитен консултант, които обикновено поддържа връзка не само с банки а и с други фирми, предлагащи кредити. Като той може да ви помогне да се спрете на най-доброто за вашият случай.