Кредит до 1500 лв.

4.9/5 - (7 votes)

Бърз кредит до 1500 лв. без поръчител

Нуждаете се от пари и сте решили да изтеглите заем, но все не намирате време да стигнете до банката или някой офис за бърз кредит. Тъкмо свършвате работа и докато стигнете до там, работното време на фирмата или банковата институция е приключило. Това е ситуация, в която немалко хора изпадат. За да избягаме от този порочен кръг на незадоволяване на лични потребности, а и на фирмените нужди за клиенти, е измислено онлайн кредитирането.

Заяви

кредити online

С един клик на мишката получаваш достъп до онлайн платформата на банковата или небанковата институция, която си избрал и докато се усетиш си прочел условията и попълваш молбата за кандидатстване. Всичко до тук е лесно, по-трудно е да избереш точната банка или фирма, която да ти предложи максимално добри условия за теб самия.

Ето ви няколко предложения от нас:

    • Вивус

 

На първо място трябва да знаете, че институцията работи винаги, независимо от празници и почивни дни, при това 7 дни в седмицата. Онлайн платформата ѝ е много практична, тъй като попълвайки молба и съответно одобрението ви, моментално създава ваш личен профил в сайта, където постоянно може да следите какво се случва с кредита ви и т.н. Поръчител отново не е изисква, но гаранция за вашето навършено пълнолетие – да. Сумите, за които можете да кандидатствате са от 50 до 1500лв, като при първи кредит до 400 лв. не се начислява лихва, при условие, че върнете цялата сума в рамките на месец. В рамките на първата година на погасяване вие можете постоянно да сменяте времевия период, който сте избрали за връщане на сумата.

 

  • Микро кредит

Услугата онлайн кредитиране и тук отново е 7 дни в седмицата по всяко време на денонощието. Попълването на онлайн формуляра изисква от вас да посочите желаната сума и периода за погасяване, плюс лична карта и телефон за връзка. Ако върнете сумата в рамките на един месец, лихвата отпада,а при предсрочно погасяване на цялата сума не се изплащат неустойки. Максималният период за погасяване е 1 година.

кредит за 1500 leva

кредити online

Заеми до 1500 лв.