Бърз кредит от 1000 лева

5/5 - (4 votes)


На всеки може да се наложи да търси пари и то да са в големи размери 1000 лева е сериозна сума. Не всяка банка ще се съгласи да ви отпусне бърз заем от такъв размер, а да не говорим и да документацията. Затова фирмите да бързи кредити улесняват тази процедура. Ще ви покажем няколко фирми, които биха ви помогнали да вземете лесно и бързо такъв кредит.

Заяви

Бърз заем от Смайл Кредит

Можете да вземете от 500 до 1000 лева. По този начин ще можете да погасите задължения или да купите нещо за домакинството. Освен това, процедурата е лесна и бърза. Получавате парите по банков път или Изипей.

Бързи кредити от Кеш кредит

От Кеш кредит също можете да вземете бързо пари. Кандидатствате чрез онлайн платформа. Получавате одобрение до няколко часа и парите ви се изпращат по банков път или чрез платформата на Изипей.  Освен това, можете да ги вземете през Хенди или офисите на фирмата.

Документация не ви е необходима, единствено лична карта. Получавате и отстъпка от 20% при лоялност. Кредитът можете да го погасите на равни месечни вноски от 1 до 18 месеца.

Както виждате лесно можете да кандидатствате за такъв заем, да ви одобрят и да получите желаната сума. Никой няма да ви пита за какво да парите, дали възнамерявате предсрочно погасяване и да се разправяте с преговори за по-ниска лихва.

И въпреки че, условията са доста по-леки и изпълними, това си е все пак заем, който ви обвързва в следващите няколко месеца. Най-малкото, а и основно нещо е, че ще трябва да отделяте от месечната си заплата, за да го погасите. Поради тази причина помислете, преди да прибегнете към такъв заем, особено когато става за немалка сума каквито са едни 1000 лева. Потърсете и други варианти за закърпване на бюджета и ако няма – прибегнете до бързия кредит.