Бърз кредит от 5000 лева

Оцени post


Много хора се нуждаят от спешни пари и често сумата е до 5000 лева. Този размер е наистина чудесен, тъй като с тази сума можете да покриете непредвидени разходи от по-сериозен характер или да си додадете, за да си купите желана покупка. Фирмата, която ще ви отпусне кредита, не я интересува за какво е той. Единственото нещо, което трябва да предоставите е документ за самоличност.  В тази статия ще разгледаме някои фирми, които отпускат бърз заем до 5000 лева.

Заяви
Профи Кредит

Условията в тази фирма наистина са чудесни.  Лесно се кандидатства – само попълвате онлайн формата и сте готови. Получавате одобрение до 24 часа и също толкова бързо и парите в сметката си. Можете да върнете взетата сума на разсрочено плащане. Ако случайно изгубите работата си или се случи друго неприятно събитие, можете също толкова безпроблемно и да договорите отсрочка за погасяването на вноската.

Финанс Център

Бързо получавате одобрение – до минути. Доста по-ниски лихви от стандартните банкови институции. Срокът за връщане е кратък – от 6 до 12 месеца.  Получавате парите си в сметката, веднага след одобрение.  Ако не можете да върнете парите в срока,  който е отреден, то можете да договорите и разсрочено плащане с фиксирана лихва. Така ще знаете колко трябва да отделите всеки месец до връщането на заема и ще можете да разпределите по-добре месечните си доходи.

Овъргаз Капитал

От тази фирма можете да вземете до 7000 лева.  Бързо се кандидатства чрез онлайн платформата. Одобрението го получавате до минути, както и парите, след това. Единствено трябва да носите лична карта и да я предоставите при одобрението.  Можете да договорите разсрочено плащане с фиксирана лихва. Отново можете да предоговорите условията, ако не можете да го погасявате или пък сте изпаднали във финансова безизходица или се загубили работата си. Въпреки леснотата за кандидатстване, бъдете внимателни и мислете, преди да се заемете с това.