Бърз кредит по телефона

Оцени post

Кредити с кандидатстване по телефона


Много често хората изпадат във финансово затруднение.  Тогава те започват да търсят пари назаем от приятели, близки или познати. Но не винаги намират това, което търсят, тъй като хората са недоверчиви и не дават назаем. В такъв момент много по-удобно и практично е да поръчате бърз кредит по телефона.

Заяви

В момента иман няколко кредитни институции, които предлагат подобна услуга. Процедурата за кандидатстване и одобрение е много по-бърза и лесна. Именно това е причината тези кредити да стават все по-популярни. Сумите могат да бъдат дребни или до хиляди.  Одобрение получавате до 24 часа.

В общи линии условията са да сте на подходяща минимална или максимална възраст, да имате доказателство за доходи и да имате чисто кредитно досие.  За да сте сигурни, че получавате най-добрите оферти, можете да направите кратко проучване и да видите коя е най-подходящата за вас оферта.

Кредитът получавате само срещу лична карта и в повечето случаи по избран от вас начин: банков път, в брой или по друг тип превод.  Погасяването на кредита става на равни месечни вноски, като вие избирате срока за изплащането и вноските, в зависимост от размера на кредита.

Бързият кредит по телефона е изключително удобен начин за получаване на пари, особено във време, в което всяка минута е ценна и струва пари. Някои фирми, които предлагат бърз кредит по телефона са: Кредисимо, Фератум, Вивус и Минизаем.

Преди да изтеглите заем, помислете дали наистина няма и друг начин за погасяването на задължението ви. Все пак заемът трябва да се върне, а това отново е разход.