Бърз кредит срещу лична карта без поръчител

Оцени post

Често ние се възползваме от тази услуга при нужда като например – почивка, първи учебен ден, подаръци и прочее. Най-лесно е тогава да се обърнем към някоя реномирана фирма, която предлага именно бързи кредити.

Предимствата на този вид услуга са:

  1. Улеснена и изключително ускорена процедура за одобрение. И за разлика от банките тук избягвате досадната бумащина и губене на време.
  2. Личната карта е документът, които ви е необходим за да се легитимирате.
  3. Можете да кандидатствате онлайн денонощно. Достатъчно е да изберете предпочетената от вас фирма за бързи кредити и да попълните формуляр за парите, които ви трябват.
  4. Можете да кандидатствате и по телефона.
  5. Офисите също приемат клиенти и то много често с удължено работно време до 20 ч. А също и през уикенда и празниците.
  6. Най-често само за няколко минути разбирате дали сте одобрен. Ако сте кандидатствали по телефона или онлайн това става с помощта на обаждане или смс.
  7. Най-често заемът може да си го вземете още същият ден по избран от вас метод – офиса на кредитната институция, Изи Пий или по банков път.
  8. Два варианта за кредит – до заплата и на вноски. Освен когато имате право на безплатен кредит.

Кредита до заплата и безплатният кредит са само с една погасителна вноска – в края на периода. Тези кредити и кредита на вноски се различават и по сумите които имате право да получите. Като при кредита до заплата сумата е значително по-ниска поради кратките срокове за връщане.

Заяви

При кредита на вноски имате по-голям избор относно сумите и броя на вноските, които варират в зависимост от големината на сумата. За да получите кредит още трябва да сте български граждани в активна работоспособна възраст и да сте с чисто кредитно досие.