Договор за частен заем

Оцени post

Независимо от вашата възраст или профила на професията ви, има ситуации, в които спешно ви трябва пари. В такива случаи е добре да се помисли за бърз кредит и да се подпише договор за частен кредит!  Какви са предимствата и недостатъците на бързия заем ще разберете от тази публикация.

кредити online

Вие сте студент, работник или дори лекар? Независимо от възрастта, социалният статус или професията, има случаи, в които всички ние се нуждаем от пари. Понякога може да ни е необходима малка сума пари само за няколко дни, но ако нямаме от кой да я заемем, не ни остава друг избор, освен да сключим договор за бърз заем!  Е, за такива случаи съществуват кредитните компании, отпускащи бързи онлайн кредити. Те осигуряват пари в брой бързо, лесно и достъпно, директно по сметката ви, чрез касите на Изи Пей или чрез филиал на фирмата, която сте избрали.

Какво е бърз кредит?

Бързият кредит произхожда от потребителският кредит, само че е с по-малка сума и по-кратка продължителност. От финансова гледна точка този вид кредит се нарича „необезпечен кредит“, а думата „необезпечени“ прави разликата между кредит, предлаган от банка, и кредит, предлаган от кредитна компания.  В случая с фирмите, повечето бързи и потребителски кредити са необезпечени, т.е. за тях не трябва да оставяте залог или да идвате с гарант (съдлъжник).

Заяви

Думата „необезпечени“ също оказва влияние върху финансовия интерес на заемодателя. Тъй като този кредит е необезпечен, финансовата институция, която предоставя кредита, поема някои рискове. В този случай, рисковете са достатъчно високи, като например закъсняло погасяване или дори непогасяване. В този случай небанковите дружества може да понесат допълнителни разходи, свързани с събирането на вземания или просто да загубят парите, които са дали назаем.