Ипотечен кредит без трудов договор

4.9/5 - (13 votes)

Ипотечен кредит без трудов договор

Сумата, която може да ви се отпусне при ипотечен кредит без трудов договор е от 5 хил. до 90 хил. лева.  Отпускането на кредита става срещу залог на друг имот. Ако имате лоша кредитна история, не се притеснявайте.  Залогът може да бъде вила, къща, апартамент, къща, ателие или каквото и да е друго помещение, което е в изправност на 100%. В случай, че не можете да погасите целия заем, банката продава ипотекирания имот, за да възвърне загубите.  Нея не я интересува дали имотът, който ще се ипотекира е ваш или на ваш приятел, роднина. Нужно е само собственикът на имота да даде съгласието си на банката и тя да го ипотекира.


Ипотечен кредит с гаранция на недвижим имот

  • Сума: от 8 000 до 250 000 лева
  • Вноски: от 12 до 60 месечни вноски
  • Предварително одобрение до 24 часа; Получаваш парите до 3 дни

Целта на този кредит може да бъде различна. Най-често хората го теглят, за да могат да погасят текущи разходи, за рефинансиране на друг, освежаване на апартамента, покупка на обзавеждане или техника, обучение или финансиране на бизнес.

Процедурата по отпускането на кредит е доста бавна в банките. Изискват се редица документи, които трябва да се одобрят, за да може банката да бъде сигурна, че ще върнете кредита.

За щастие във фирмите за бързите кредити процедурата е доста по-улеснена.   Много фирми имат възможност за онлайн кандидатстване. Така си спестявате неудобните въпроси, чакането на опашка и хилядите документи. Обикновено до 24 часа служител на фирмата ще се свърже с вас за потвърждаване на информацията и до няколко часа желаните пари са в банковата ви сметка. Друга положителна черта на онлайн кредитирането е, че оценката на имота е безплатна, за разлика от банките, където трябва да плащате и за това.  Имайте предвид, че при тези кредити лихвата е доста по-висока отколкото в банката и предсрочното погасяване е силно препоръчително.  Ако нямате други задължения и това ви е първия кредит от тази фирма, то такса за предсрочно погасяване няма да има, а лихвата може да бъде и фиксирана.