Ипотечен кредит срещу залог на къща

4.7/5 - (3 votes)

Сумата, която може да ви се отпусне е от пет до десет хиляди лева.  Срокът за изплащане е 10 години.  Отпуска се кредит срещу залог на къща или апартамент. Лошата кредитна история е без значение.  Най-ниската лихва, която можете да вземете от небанкова институция, която има лиценз от БНБ.  Жилището или къщата, която ще заложите, трябва да бъде разположено на градски терен. Ако се намира в много населено място, шансовете да бъде одобрено по-бързо нарастват. А от това следва, че и за сумата, която залагате, ще ви бъде отпусната по-бързо.


Ипотечен кредит срещу ипотека

  • Сума:  от 10 000 до 200 000 лева
  • Вноски: от 12 до 60 месечни вноски
  • Предварително одобрение до 24 часа; Получаваш парите до 3 дни

Целта на този вид кредит може да бъде различна: покупка на имот, рефинансиране на друг кредит, покупка на кола, битова техника, образование или финансиране на стартиращ бизнес.

Кандидатстването за такъв кредит е бързо и лесно.  На практика това не е обвързване на кредит и получавате в повечето небанкови институции безплатна консултация. Освен това, документите са много по-малки, а и одобрението става много по-бързо.  Освен това, при тези институции можете да погасите предсрочно погасяване като няма да бъдете санкционирано с допълни такси или лихви, както често банките правят, когато клиентите им искат да погасят предсрочно заема си.

Ако кандидатствате  за такъв кредит онлайн, процедурата по оценка на ипотекирания имот е много по-бързо.  Освен това, при кандидатстването по Интернет, до 24 часа с вас се свързва консултант, който ще обсъди с вас условията и ще ви помогне да  изберете най-подходящия вариант.

След консултацията и доуточняването на подробностите, процедурата по оценяването на имота и отпускането на желания размер заем от вас стартира.