Ипотечен кредит 100% финансиране

Оцени post

Повечето ипотечни кредити финансирани от банките не са на 100%. Те отпускат само част от сумата която ви е необходима, ваше задължение е да покриете останалата. Има обаче банки, които на 100% могат да ви финансират покупката на ново жилище, трябва просто да откриете подходящата оферта и да действате. Това обаче си има цена, която вие можете да платите пожелание. Както се досещате условията няма да бъдат толкова изгодни, но все пак такъв кредит може и да си заслужава. Жилището което искате да купите е много важно да се намира в идеална градска среда, да има лесен достъп до него включително и с автомобил, още по-добре в района да се развива някакъв бизнес. За банката всички тези неща са много важни и те й гарантират по-голяма сигурност, а оттук следва и по-изгодни условия по кредита.

кредити online

Опитът за такъв кредит е много добре за хора, които са решили да се разделят със старото жилище, кандидатствайки за кредит и купувайки ново. Живеем в много динамичен свят и хората често променят своето местоживеене, започват нова работа или просто решават да сменят обстановката. Този тип кредити е насочен именно към тях.

Когато кандидатствате за ипотечен кредит със 100% финансиране, банките ще ви предложат в своите условия и изисквания, за да ви го отпуснат. Може да се наложи в срок от една година да сте продали старото си жилище, като по този начин да изплатите новото или поне част от него. Това са така наречените мостови кредити. При тях дължите само лихвите и застраховките в периода от една година, през който сте продали стария си имот. Така прехода към новия кредит се извършва доста по-плавно.

Заяви

Като цяло ипотечни кредити със 100% финансиране в България се реализират рядко. Една от причините са разминаване между изискванията на банките и това което потребителите очакват. Другият фактор са самите имоти и тяхната оценка. Постоянно се появяват различни кредитни продукти. Хората които искат ипотечен кредит със 100% финансиране просто трябва да следят пазара изкъсо.