Кредити от небанкови институции

Оцени post

Повечето хора смятат, че небанковите дружества предоставят само бързи кредити, т.е. т.нар. краткосрочни заеми. Междувременно в техните оферти има и дългосрочни заеми или заеми на вноски. Те могат да бъдат взети, например, за да се купи кола или за някаква друга цел. Дългосрочните кредити се характеризират с по-дълъг период на изплащане, което означава, че могат да бъдат отпускани и по-големи суми. Въпреки това е по-трудно да ги получите. При тях се отчитат кредитната история на клиента и неговите финансови възможности. Също така, одобрението зависи и от това колко пари искаме да заемем и за колко време. Тези видове финансови продукти обикновено надвишават няколко хиляди лева, а сроковете на заема варират – от няколко месеца до няколко години.

кредити online

Бързи кредити от небанкови институции – с и без доказване на доход

Заяви

Съществуват небанкови кредити с и без доказване на доход. При кредитите от кредитни компании често се дава разрешение без от вас да се иска да предоставите доказателство за доходите си и затова те са толкова популярни. Това са заеми, при които само трябва да представите основните си данни от личната си карта, за да получите положително становище за кредит. Специален вариант на този вид заеми са заеми без справки на бази данни, т.е. без проверка на кредитната ви история в ЦКР. В базата данни на ЦКР се пази информация за всички хора, които са теглили или в момента погасяват кредит.  По принцип тази информация прави невъзможно поемането на друго задължение от банка, докато фирмите са склонни да отпуснат бърз кредит, дори на хора с отрицателна кредитна история.

Онлайн кредити от небанкови дружества – обобщение

Бърз кредит чрез интернет, независимо как го получавате до 10-15 минути или дали ще трябва да чакате малко по-дълго (обикновено около един работен ден), ще ви позволи да покриете, и по-малките, и по-големите разходи (особено най-спешните).

Онлайн кредитите са незаменима парична помощ, когато се нуждаем от финансова подкрепа най-много. Ако предоставим онлайн заем, ще можем да финансираме всички спешни разходи само за 15 минути, което означава почти веднага.