Кредитни компании

Оцени post

Ако планирате да кандидатствате за онлайн заем, но нямате достатъчно информация по темата, то тази публикация е полезна за вас. Тя съдържа четири съвета, които ще ви помогнат да направите най-изгодното решение за кредитна компания, която да задоволи вашите индивидуални нужди от пари.

Заяви

 

кредити online

Изберете кредитна компания с добро и уважавано от обществото име

Направете собствено проучване на фирмите, които отпускат онлайн кредити чрез електронните платформи за сравняване на офертите. Спрете се на фирма, която е регистрирана в ЦКР на официалната страница на БНБ. Също така, може да се поинтересувате от мнения на потребители и референциите от уебсайтовете за сравняване на кредитни предложения.

Информирайте се какви са погасителните планове, сроковете и условията в отделните компании

Изключително важно е да прегледате параметрите на предложенията на фирмите и да ги сравните по правилен начин. Заемът с най-ниската лихва не означава непременно най-изгодния заем за вас, защото той може да бъде съпътстван от други разходи, които значително да увеличат крайната му цена. Показателят, на който трябва да обърнете най-сериозно внимание е ГПР. Също така, тъй като самите онлайн заеми са с по-малък размер, отделните фирми искат да им се върнат за по-кратък период. Компаниите, коти са по гъвкави по отношение на времето за погасяване имат по-добри погасителни планове. Преди да подпишете договора се уверете, че срокът е достатъчно дълъг и ще съумеете да съберете средствата за погасяването му.

Заложете на кредитна компания с платформа и електронен калкулатор за сравнение на отделните кредитни продукти

За да направите информиран избор, най-добре е да изберете фирма с опция за кандидатстване чрез Интернет. Съществува широк диапазон от фирми с опция за получаване на кредит по електронен път. Има много фирми, които злоупотребяват с използването на думата онлайн, защото Интернет се превърна в основно място за правене на бизнес. Тази опция за кандидатстване трябва да предлага пълно удобство за потребителите и най-вече за тези от малките градове. Това означава, че не трябва да фирмата да ви ангажира с посещения на физически офиси, чакане по опашки и губене на време по гишета. В допълнение, опцията за онлайн кредитиране на една компания означава, че тя е една крачка напред в развитието на своята дейност.

Сравнете всички актуални предложения на кредитните компании

Едно информирано решение трябва да обхваща всички възможни водещи фирми на пазара и техните предложения, за да може да сте сигурни, че сте направили най-правилния избор за вас. Кредитният пазар се развива с бързи темпове и това доведе до по-голямата конкуренция между отделните кредитни доставчици. Всички те се надпреварват да използват разнообразни финансови инструменти и все по-рядко маркетингови трикове. Това означава, че ако отделите повече време в проучване или се доверите на съветите на някой кредитен консултант, ще може да се възползвате от преференциални условия по програми за лоялност, опции за привличане на нови потребители или други съблазнителни оферти. Едни от най-привлекателните оферти на пазара са безлихвените кредити до заплата, предназначени за нови клиенти, коти се връщат в срок от 30 дни.

 

Развитието на пазара за бързи онлайн заеми доведе до повишаване на конкуренцията и налагане на различни маркетингови инструменти за привличане на нови клиенти и прилагането на програми за лоялност и различни бонуси за редовните клиенти на компаниите. Сред най-атрактивните предложения на пазара са бързите онлайн кредити без лихва. Те се отпускат на нови клиенти или след коректното издължаване на няколко малки заема.