Кредит без превод на работна заплата

Оцени post

Как да кандидатствам за кредит без превод на работна заплата?

В спешна ситуация, когато се разболеете или нещо се повреди в жилището ви, просто не можете да чакате твърде дълго. Бързите кредити без превод на работна заплата, без доказване на доход и без документи са инструмент за справяне в кризисни ситуации и действат като финансов буфер.

Кредити с ниска лихва без превод на работна заплата

Небанковите финансови институции имат голяма доза свобода, т.е. всичките им заеми са персонализирани и постоянно се предлагат най-новите и най-успешни решения от най-развитите икономики. Така че в наши дни можете да намерите всякакви адаптирани към действителността днес оферти и ще се уверите само, че нищо не е невъзможно в небанковия свят. Има компании, които ви дават само суми от по няколко стотин лева и приемат изплащане само след един ден, а други предлагат да ви отпуснат много повече за периоди, по-дълги от една година.

Заяви

Ако искате да поискате пари само с лична карта и без превод на работна заплата, е добре да имате стабилен доход. Без значение откъде идват парите ви, фирмите за бързи кредити приемат всякакъв източник на средства, за разлика от банките, които приемат само пари от заплата и пенсия. За фирмите, източникът на парите ви няма значение. Това може да бъде например средства от наем, от обезщетение при безработица, от дивиденти или от авторски права. Всичко, което има значение, е да имате доход и да имате законовата минимална възраст от 18 години.

Банкови кредити без превод на работна заплата

В случай, че търсите идеалния кредитен продукт за вас, който да отговаря най-добре на вашите нужди и възможности, направете кратко търсене в интернет и вземете предвид реалните условия, а не обещанията в рекламите. След като идентифицирате желания продукт, можете да избирате между няколко метода за кандидатстване. Най-лесният е, разбира се, онлайн средата, защото процеса е максимално улеснен и бърз, така че няма да ви се налага да събирате документи на хартиен носител. Ако искате да посетите физически офис, можете да кандидатствате за заем там или да го направите чрез SMS; факс, телефон или имейл.