Кредит до 10000 лв.

5/5 - (1 vote)

Търсите ли изгоден кредит до 10000 лв?

Условия за бърз заем

Финансовите институции, които могат да ви помогнат с бърз онлайн заем, който може да бъде ефективен и предварително изчислен, са кредитните компании. Те имат свои вътрешни разпоредби и процедури, които могат да се различават от традиционните банки. Фирмите обикновено предлагат заеми с ниска стойност, а в случай на искане за заем с по-висока стойност, е необходимо да се доведат поръчители или да се предостави гаранция. Например за сума от 10 000 ще ви трябват поръчители или обезпечение.

Заяви

Изискванията на различните фирми варират в определени граници, които може да ви насърчат или да ви ограничат – да ви доведат до точката, в която да се откажете от заема.

В допълнение към изискванията за поръчителите и залога, някои фирми практикуват и определен таван. Той се определя в зависимост от различни фактори и в зависимост от него ще ви бъде отпусната определена сума за заема. Също така, нетният доход е важен фактор при отпускането на заеми и в зависимост от него, внесените вноски, предоставените поръчители, стажа на последната ви месторабота, но и други вътрешни правила, ще решат дали отговаряте на условията за заем или не.

Остава само да се сравнят всички получени оферти, да се проучат условията за отпускане, които предполагат ниска ставка и дълъг срок, да се проверят условията за поръчител или гаранция, минимален доход, допълнителните услуги на кредита и т.н. Не са без значение лихвите и комисионните на отпускане и поддържане на заемите. Не забравяйте, че лихвените проценти не могат да бъдат над 50%.

Винаги добре изчислявайте риска, дори когато се намирате в ситуация на спешна нужда. Уверете се, че ще се справите с краткосрочното изплащане на заема и не бързайте да теглите заеми за дълги периоди, защото тези дългосрочни заеми често генерират отрицателни ефекти и невъзможност за плащане.