Кредит до 3000 лв

5/5 - (2 votes)

Търсите ли кредит до 3000 лв.?

Много фирми у нас отпускат бързи заеми до 3000 лв. Credissimo, VivaCredit, Easy Credit,  Rapida и други. Като период на възстановяване на сумата имате от 1 до 24 месеца, ако сте си сътрудничили по друг повод с Ferratum. Ако отговорът е не, тогава за първи път можете да заемете по-малка сума за по-кратък период.

Заяви

Трябва да знаете предварително, че не всяка фирма изисква сертификат за доход. Някои от тях изискват само да се направи онлайн заявка, която да изпратите днес, ако спешно ви трябват парите.

За да можете да вземете бързо кредита до 3000 лв., първо се уверете, че имате доход и че сте навършили 18 години. Максималният възрастов праг не съществува, което означава, че пенсионерите могат спешно да се възползват от кредит от 3000 лв. или да определят сами размера, който искат.

Онлайн заем до 3000 лв.

От всяка точка на страната можете да кандидатствате онлайн без да предоставяте обезпечение или поръчители и без предварително да събирате документи. Единствената такса, която се заплаща в момента на небанков кредит, се изразява в лихвата, която е фиксирана за целия договорен период.

Независимо дали имате банкова сметка и дали фигурирате в ЦКР, получавате парите точно толкова бързо. В случай, че нямате банкова сметка, може да отидете с вашия документ за самоличност на гише на избраната от вас фирма, след като предварително сте получили одобрение и да вземете заявената сума.

Също така в рамките на небанковите финансови институции, можете бързо и онлайн да получите заеми суми в диапазона: 2 000, 2 500 или 3 000 лева, но това не означава, че не можете да поискате персонализирано предложение, ако имате нужда, например, спешно само от 100 лв. или 1000 лв.

Огромно предимство при небанковите дружества е фактът, че при първото сътрудничество лихвата може да бъде дори 0%, т.е. да не плащате нищо, освен, разбира се, сумата, която сте взели.