Кредит за 1 месец

Оцени post

Кредитите от небанкови дружества с погасителен период от 1 до 12  месеца обикновено са с опция за кандидатстване онлайн. Те са удобни финансови решения, които ви позволяват да поемате ангажимент, без да напускате дома си. Предоставените кредити от дома на клиента чрез Интернет ви позволяват да получавате средства за всякакви цели и то само за няколко минути или часа от момента на подаване на заявлението до плащане на средствата.

кредити online

Едномесечният заем е изключително полезен финансов инструмент, при условие че ще го използваме разумно. Както при всеки друг кредит, така и при заем за 1 месец, ние трябва внимателно да прочетем договора и трябва да се консултираме с кредитора предварително относно всички съмнения.

Заяви

Посочената по-горе причина се отнася и до сумата, която ще ни бъде предоставена с едномесечния заем. Тук си струва да си припомним да вземем заем за 1 месец само, ако сме сигурни, че ще имаме възможност да го платим навреме. Сумата, която сме избрали, трябва да бъде съобразена не само с финансовите ни възможности, но дали тези пари ще ги имаме със сигурност след един месец. Не бива да вземаме повече заеми (това създава изкушението да харчим заетите пари за нещо, което не можем да направим, ако не теглим заем). Важното е, че кредитът за един месец е от групата на нецелевите заеми, т. е. той се отпуска за каквато и да е цел, което означава, че не е нужно да казвате на никого за какво се нуждаете от парите.

 

Поради предварително определената дата на погасяване, заемът за 1 месец дава усещане за много по-голям контрол над домашния бюджет, отколкото един по-дългосрочен ангажимент.  Ето защо, ако не сме сигурни дали 1 месец е достатъчно, за да изплатим заема, нека вземем заем за 2 месеца и да не се притесняваме за това, че не можем да го върнем.