Кредит за 10 / 15 мин

Оцени post

Мислите ли, че онлайн заемите за 15 минути са реални? Всъщност те съществуват реално, но не винаги можем да ги получим! Тази публикация ще даде малко повече светлина по този въпрос.

кредити online

Възможен е онлайн кредит в рамките на 15 минути , но одобрението за такъв кредит много зависи от това, колко време ще попълваме заявлението, в коя банка имаме сметка и от това как кредиторът проверява клиентите си.

Заяви

Най-бързият начин за получаване на финансова помощ е чрез онлайн заем. Такъв заем  ние получаваме в тези компании, които предоставят заеми 24 часа на ден, 7 дни в седмицата (дори и през почивните дни и празниците). Също толкова важно е в коя банка имаме сметка, защото ако заемодателят има банкова сметка в същата банка, прехвърлянето ще се извърши незабавно, което означава, че отпуснатите средства ще бъдат на нашата сметка за по-малко от 15 минути.

За да получите онлайн заем, вие следва да отговаряте на следните условия:

  • да имаме лична карта (ако сме непълнолетни, няма да можем да кандидатстваме за кредит дори и за 15 минути, няма да можем да кандидатстваме за нея по интернет);
  • да имаме собствена банкова сметка и актуален телефонен номер;
  • да сме граждани на РБ и да сме регистрирани на точен адрес;
  • да имаме фиксирани, документирани доходи.

 

Ние също така следва да отговаряме на условието за определената от кредитора възраст. Някои небанкови дружества също изискват от бъдещите си клиенти да имат добра кредитоспособност и не са включени в базата данни на длъжниците (ЦКР). За щастие, условията, определени от кредиторите, са сравнително лесни за изпълнение, така че ако изберем един от тях, онлайн заем може да бъде получен на нашата банкова сметка (номерът и обикновено се посочва в заявлението) вече след 15 минути.

Не забравяйте обаче, че това не е правило, всичко зависи от конкретния заемодател, неговите процедури за проверка, работното време и т.н.