Кредит с лошо ЦКР София

Оцени post

Питате се кой отпуска най-лесно кредит с лошо ЦКР, ако живеете в София и района? Отговорът на този въпрос е не банките, а кредитните компании. Небанковата финансова институция като организация не е толкова строга по отношение на изискванията към потребителите и понякога пренебрегва фактите, ако в даден момент сте допуснали просрочени задължения и фигурирате в „черния списък“ на лошите платци в ЦКР. Кредитните компании са подходящи за тези, които не са плащали редовно поради проблеми, възникнали по време на договора за кредит.

Кредити за лица с лоша кредитна история за сума от 10 000 лв до 100 000 лв.


Банките са длъжни да се консултират с вашето кредитно минало. Това не означава, че небанковите дружества не проверяват Регистъра и вашия статус. Всъщност те се консултират с базата данни за просрочени задължения, но без значение от това каква е вашата кредитна история, голяма част от тях ще бъдат склонни да ви отпуснат заем само за 24 часа или дори за по-малко време, в зависимост от конкретния случай.

Потърсете в интернет и ще намерите легитимни небанкови институции, от които може да получите заем, без да се консултират с ЦКР.

Заяви

Гъвкавите и надеждни кредитни компании ви предоставя опростени процедури за кандидатстване, онлайн и където и да сте, като изисква само електронно предаване на данни от документа за самоличност. След валидирането на самоличността и последващите проверки, свързани с наличните доходи, процедурите за одобряване и подписване на договора за кредит протичат много бързо, а достъпът до исканите пари може да стане за няколко часа.

Доколко е ефективен такъв заем за лоши платци по отношение на разходите? Ако се съсредоточим и се обърнем към кредит с интерес 0%, тогава няма от какво да се страхуваме. Проблемът е, че само онези, които успеят да изплатят заема навреме, се възползват от освобождаването от лихви за много от онлайн услугите. Това е още една причина да се стараете да поддържате кредитната си история безупречна.

Важно!: Проверката на историята в Централния Кредитен Регистър не отнема много време. Поддържайте добра информираност относно вашите данни в ЦКР. Това е предпоставка за създаване на добра кредитна история, която в бъдеще може да ви осигури изгоден банков потребителски или жилищен кредит.