Микрокредитиране

Оцени post

Кой може да кандидатства за Микрокредити

Преди да изтеглте микрокредит внимателно проучете офертите на банковите и небанкови дружества. След като изберете финансова организация, се уверете дали тя е с добър авторитет и дали не е спрягана в социалнте мрежи, медиите и форумите като използваща нечестни практики. Разбира се, в никакъв случай не се доверявайте на услугите на съмнителни фирми и частни лица.

кредити online
Заемодатлите улесняват клиентите, като на официалната си страница в Интернет предоставят достатъчно информация за техните оферти и електронен клкулатр, с който можете сами да пресметнете лихвите по договора за заема.

Заяви
В значителен брой от случаите, размерът на комисионната се упоменава в договора за кредит. Ако се вгледате по-внимателно, то по всяка вероятност ще откриете таблици, разчертани и съставени от цифри, изразяващи лихвата ви на годишна база. В случай, че не искате трудните ситуации в момента ви да станат перманентни, то най-добре е да направите детайлно проучване на офертите на кредитния пазар. Отлична идея е да се допитате в поне няколко финансови организации до кредитни консултанти, които да ви посъветват кои са най-добрите предложения за вас. Накрая сравнете офертите и изберете сами най-подходящата. По този начин ще знаете, че сте избрали най-евтиния продукт за вас. Дори и да сте платили на кредтинте посредници за консултация, парите ще ви се върнат, защото крайната цена на кредита ще компенсира тези услуги.
Видовете лихви и различните кредити по всяка вероятност ще се различават. Обикновено на потребителите се обяснява как и се дава шанс сами да изчислят лихвата, която им се калкулира, въз основа на погасителния период, който са посочили.
За да изберете най-изгодната микрофинансова структура, се опитайте да открите банка или фирма, чиито кредитни продукти най-много се доближават до вашите индивидуални нужди и желания. Така ще пресеете повечето финансови организации и ще останат само най-предпочитаните лично от вас. Поинтересувайте се какви са отзивите за тях в Интернет пространството. Ако се уверите, че избраните от вас банкови или небанкови дружества са помогнали на много хора в труден за тях момент от живота, преминете към следващия етап.

 

Още по темата:

  • микрокредитиране със споделен риск
  • фондове за микрокредитиране
  • микрокредитиране със споделен риск по опрчр
  • програма за микрокредитиране