Одобрение за кредит колко време

5/5 - (2 votes)

Одобрение за кредит – колко време ще отнеме?

Днес онлайн заявление за заем е достъпно на уебсайта на почти всички финансови институции и всеки може да го попълни. Този прост въпросник дава много предимства на потенциалния кредитополучател и ви позволява да намерите отговори на различни въпроси относно заемите.

За колко време одобряват кредит

Както на уебсайтовете на банките, така и на финансовите организации, срок за одобрение на кредит се получава в рамките на не повече от 20 минути. На уебсайта на голяма институция, като правило, отговорът просто се появява в съответния прозорец.

Отговорите на молбата за онлайн заем в финансовата организация идват по имейл или SMS. Ако имате заем на картата, веднага след отговора идва паричен превод.

Заяви

Попълване на онлайн заявление за кредит

Има няколко правила, които можете да следвате, за да попълните заявление за заем, така че да носи най-много ползи и в крайна сметка да ви помогне да затънете в дългове. Те изглеждат така:

  • Трябва само да предоставите вярна информация.
  • В полето „место пребиваване“ трябва да посочите региона на действително пребиваване, а не мястото на пребиваване.
  • Преди да изпратите, е необходимо да проверите правилността на въпросника (някои банки в случай на грешка може да ви позволят да изпратите ново заявление не по-рано от няколко седмици).
  • След изпращане на заявлението служителите на финансовата организация често се обаждат обратно на клиента (основно при финансовите организации, които извършват преводи при поискване). За да можете да се обадите на клиента, трябва да държите телефона включен, да не си играете с него и да не заемате линията.
  • Не се препоръчва попълването на заявлението с непогасен заем.
  • По-добре е да не кандидатствате повторно в една и съща финансова институция чрез различни ресурси.