Отпускане на кредит

5/5 - (1 vote)

Процедура по отпускане на кредит при лошо ЦКР

Ако имате активни дългове към други кредитори, това няма да повлияе на решението за отпускане на заем. Кредитните компании също не обръщат внимание на наличието или  отсъствието на официално място на работа или лошата кредитна история.

След като попълните цялата информация, ще получите одобрение, ако отговаряте на условията. Одобряването на молбата ви за такъв заем е почти мигновено и отнема около 10 минути. След потвърждаване на информацията ще получите сумата в сметката си в рамките на приблизително 1 – 12 часа.

Заяви

Ограничения, условия и лихви

Правилата за издаване на заеми в различни небанкови дружества могат да се различават в определени граници. Като цяло условията, за да одобрят вашето искане за отпускане на заем, са следните:

  • Някои фирми не начисляват лихва за нови клиенти;
  • Удържа се лихва при повторни заеми, а за лоялни клиенти се организират бонус програми с томболи и др.;
  • Размерът на заема е от няколко стотин до няколко хиляди лева;
  • Срокът на кредита е от един ден до няколко месеца;
  • Времето на сключване на договора за кредит става в часовете, в които фирмата работи;
  • Скоростта на разглеждане на заявлението и решението за кредитиране на средствата е от 5 до 20 минути.

Условия за отпускане на кредит онлайн

Вече не е нужно да се редите на опашки в офисите на фирмите или да събирате куп документи. Тези изисквания се поставяха от банките поради нежеланието да рискуват парите си. Само с няколко кликвания за попълване на личните данни и ще получите кредит по картата, без да предоставяте данни за лице за контакт, попечител или гаранция.

Лихвата и условията на заема трябва да бъдат посочени в договора за заем, който подписвате онлайн. Внимателно проучете документа, за да избегнете санкции и по-сериозни проблеми в бъдеще.