Пари на заем

Оцени post

В повечето случаи кредитите от дома на клиента се осъществяват чрез смартфон, таблет или компютър, стига да поддържат Интернет. Обикновено, можете да се запознаете с предложението за финансовата услуга, да подпишете договор и да получите допълнителни пари за всякакви цели само с няколко клика.

кредити online

Заяви

Бърз паричен кредит, отпуснат по електронен път, е всъщност същото финансово задължение като всички традиционни кредити от банкови финансови институции. Това, което отличава кредитите, за които може да кандидатствате в домашни условия, е необичайният процес на кандидатстване за кредит –бързото кандидатстване, разрешаване и вземане на кредита, което се извършва от комфорта на дома на клиента. По същество той представлява експресно плащане на пари. Обикновено кредитополучателя ги получава без никакви документи, а само с данните от личната карта. По искане на клиента, плащането на средства за кредит у дома може да се извърши чрез банков трансфер, чрез касите на Изи Пей или лично от клон на кредитната компания.

Краткосрочните кредити обикновено не се предоставят директно от кредитен агент, който посещава кредитополучателя.

Възможно е договора за кредит да се подпише у дома на клиента, чрез куриер, изпратен от самия кредитор. Заслужава си да припомним, че кредитите в дома на клиента се предлагат от небанкови финансови институции, по-рядко от банките

Докато при банковите кредити има много по-строг подход към проверката на кредитополучателите, то при бързите кредити изискванията са сведени до минимум. В случай, че се изтегли банков кредит,  е задължително да се анализира внимателно молбата на кредитополучателя и да се провери неговата кредитоспособност, доходите му и кредитната му история. Следователно заемите, отпуснати от небанкови дружества, са финансови услуги, освободени от ненужни формалности, които изискват от клиентите да отговарят на много малко изисквания.