Потребителски заеми

Оцени post

Търсите изгоден потребителски кредит

Искате да закупите собствено жилище, кола или пък вече не издържате вида на старото си и се нуждаете от незабавен ремонт, а парите ви не стигат? Вашето решение са потребителските кредити. В днешно време те са толкова изгодни, че дори не изискват от вас да залагате нещо като например недвижимо имущество. В зависимост от вноската, която ще изберете да вкарвате на месец ще зависи и времето, което ще се изиска, за да погасите кредита напълно. Вноските могат да бъдат най-различни, от 500-700лв. до 50 000лв.

кредити online

Заяви

На пазара за кредити конкуренцията е огромна, а офертите се равняват на цял океан от възможности. Лихвите, както и сумите, които се отпускат като опции са най-различни. Ако имате чисто и добро кредитно минало, имате огромен шанс да бъдете одобрен за дадена сума без проблем. Какво ще рече това? Означава, че в миналото сте имали теглени суми, чиито вноски сте вкарвали безпроблемно и без да се бавите. За да бъдем напълно искрени, дори и да не е било точно така, то шансовете ви отново не са нулеви. В този случай ще бъдете подложени на по-дълга процедура, в която да показвате доходите си, да намерите човек, който да ви бъде гаранция, т.е. поръчител и сумата, която ще получите, вероятно може да бъде по-малка. Освен банките, съществуват и институции за бързи кредити, в които условията са по-прости. Независимо от това кои точно ще изберете, уверете се, че всичко е легитимно и не става въпрос за поредния измамник, който ще ви завлече с много пари.

В офисите може да поискате консултантите, които работят там, да ви запознаят по-подробно с условията и да ви представят оферти, като за това няма да се наложите да заплащате.

Въпросът за кредита без обезпечение, стои по следния начин – фиксирана вноска и лихва, по ваш избор. Трябва да имате предвид, че веднъж определена, лихвата не се променя, тъй като тя обхваща целия период на погасяване.