Потребителски кредит без доказан доход и без поръчител

5/5 - (18 votes)


С напредване на годините банките създадоха най-различни кредити. Всеки заем има специфични изисквания, отговаря на различни нужди и изпълнява разнообразни функции.

Все пак има един кредит, който е многофункционален и ще свърши работа в почти всякаква ситуация. Досетихте ли се кой е той? Дори да не сте, не се мъчете. В тази статия ще разгледаме потребителския кредит – спасителят на всяка една ситуация.

В какви моменти да използваме потребителският кредит?

Както е споменато по-горе, потребителският кредит може да послужи почти във всяка една ситуация.

Списъкът ще бъде безкраен, ако трябва да изброявам. Замислете за какво сте искали пари и за какво са трябвали. Кое е първото, което ви идва на ум? Може би мечтаете за нова кола или ремонт на дома, за семейна почивка или се нуждаете от пари за образование. Сигурни сме, че има и много други неща, които искате да получите.

Потребителският кредит отговоря на всички тези желание. Той не е строго фиксиран и може да го използвате по различни предназначения. Най-вероятно това е и причината, поради която е наричан потребителски. Служи изцяло за нуждите на потребителя.


 

Кои са условията за получаване на потребителския кредит?

Изискванията, на които трябва да отговаряте са малко на брой и лесни за изпълнение.

Разбира се, трябва да започнем от сумата, която получавате преди да сме разгледали, каквото и да е условие. Тя е на стойност от 1000 до 50 000, но ако нямате поръчител не може да разполагате с повече от 15 000. За да бъдете одобрени трябва да имате постоянен доход за последните 6 месеца и да имате чисто кредитно досие.

Последният етап преди да получите заема, е да бъдат определени и месечните вноски. Разполагате със срок от 10 години, като може да определите за колко време искате да се изплатите и по колко ще внасяте всеки месец.

Защо да се доверим на потребителския кредит?

Задавате си въпроса защо от всички съществуващи кредите да избера точно този?

Отговорът е пред вашите очи, затова не се затруднявайте с излишни въпроси.

Потребителският кредит се получава бързо и лесно, има минимални изисквания, осигурява желаната сума и служи за каквото поискате. Не трябва да се съобразявате с предназначението дали е за покупка на жилище, дали е за започване на нов бизнес, няма нищо от това в потребителския кредит.

Пожелаете ли дадена сума пари, заемът ще свърши работа.

Не се колебайте повече и не отлагайте. Кандидатствайте още сега за потребителски кредит и превърнете мечтите в реалност.

byrzi-krediti-online