Промоции кредити

Оцени post

Обикновено в банковите оферти се рекламират много промоции, свързани с депозити, кредитни карти, сметки, сделки и много други. С тази публикация ще се опитам еда внесем повече светлина по темата с банковите промоционални кредити.

кредити online

Когато създавате нова сметка или кандидатствате за кредит, е добре да проучите внимателно офертите на кредитния пазар и да намерите най-подходящите за вашите нужди и възможности банкови промоции. Най-добрите промоции могат значително да намалят разходите за кредитиране или чрез тях да използвате лична сметка при преференциални условия. На свой ред депозитните промоции позволяват достъп до по-добри лихвени проценти.

Заяви

Ипотечни промоции

Ипотечните промоции включват маржове на печалба, такси за подготовка и застраховки. Тъй като заемът се отпуска в продължение на много години, си струва внимателно да се проучат условията на офертата. Има промоции, които не са реални, а са само маркетингов трик за намиране на повече клиенти. Така например, една банка може да намалява една такса за сметка на повишаване на друга такса. Струва си, също така, да погледнем отблизо застраховането, защото застрахователните полици  значително увеличават разходите за финансиране на недвижими имоти.

Промоции на кредитни карти

Промоциите, които включват кредитни карти, се прилагат главно за карти и лихвени проценти. Банката може да ни предложи карта безплатно, но обикновено тази оферта важи само за първата година. По-късно се появяват стандартни такси. Картата все още може да бъде безплатна, но след това трябва да я използвате активно. В условията на ниски лихвени проценти рядко виждаме промоции, които се състоят в намаляване на лихвения процент по кредитите в картата. Банките обаче изкушават възможността да разпределят по-големи покупки, направени с картата, на равни, безлихвени вноски. Струва си обаче внимателно да проверим условията на подобна промоция, защото често в замяна на безлихвен заем те налагат висока комисиона за разпределяне на транзакцията на вноски.

Промоции на лични сметки и печалби от банки

Промоциите могат да включват и лични сметки. Обикновено промоцията включва намалени такси за използване на сметката и дебитната карта. Понякога банките плащат за създаването на лична сметка – средствата се изплащат директно по сметка на новия клиент. Можете също да намерите допълнителни услуги за профила в промоцията, например помощ или парична възвръщаемост. Умелото използване на промоцията за лична сметка ви позволява да спечелите допълнителни средства. Така наречените ловци на промоции, могат да спечелят от няколко десетки до няколко стотин лева месечно. Цялото изкуство се свежда до изпълнението на условията, определени от банките, събиране на награди и умело навигиране между офертите.