Разсрочване на кредит

5/5 - (1 vote)

Какво е разсрочване на кредит?

Ако имате нужда от по-малки суми пари, най-добрият заем, който трябва да вземете предвид, е краткосрочният, като бързият онлайн заем. Ако нямате друга възможност и трябва да платите спешни сметки, а близките и приятелите ви откажат заем, бързият кредит е вашата идеална алтернатива.

Заяви

Разсрочване на задължения

Подобна услуга се предоставя от почти всички финансови небанкови организации, работещи в България, но условията им са различни. В някои случаи е достатъчно да се платят „натрупаните“ лихви, за да се отложи погасяването на заема. В други – вашето искане за отсрочване на кредит е свързано с фиксирана сума за определен брой дни на удължаване. По -добре е предварително да се запознаете с тези условия, за да разберете след това на какви възможности може да разчитате. Интересното е, че можете да удължите заема не веднъж, а няколко пъти. Ако човек честно изпълнява всички условия, кредиторите са готови да уважат всяка негова молба за разсрочване на кредит, защото се интересуват от дългото, устойчиво ползотворно и взаимоизгодно сътрудничество с клиентите.

Погасителен план за разсрочване на задълженията

Кредитните компании ценят своите клиенти и полагат големи усилия да им влязат в положение, когато са във финансов застой. За да не получат лоша кредитна история кредитните консултанти третират клиентите с лоялност и доверие. По -добре е да не довеждате ситуацията до това. Ще бъде трудно да се възстанови повредена кредитна история. По -лесно е да се споразумеете с кредитора и да поискате отсрочване на кредити.

Обикновено кредитен консултант предлага на клиента разсрочване като за услугата му се начислява символична такса. Практиката на фирмите е такава, че те задължително информират клиента предварително, за да се запазят отношенията прозрачни и честни. Например, ако клиент трябва да изплати заем с една вноска от 300 лв., консултант може да му предложи да изплати парите на три вноски по 100 лв., като за разсрочването му се удържат 50 лв.