Рефинансиране на кредит без поръчител

Оцени post

Кредит за рефинансиране на задълженията без поръчител

Когато искате да изпратите стари задължения, това се нарича рефинансиране. Трябва да знаете обаче че не е задължително да се Обърнете към фирмата или банката от която сте взели заема. Дори повечето хора правят точно противоположното – отиват в друга банка или фирма за кредити, от която взимат пари и погасяват старите заеми в предишната фирма или банка. Всъщност при всеки човек ситуацията е различна и той трябва да прецени за себе си. Нуждаете се спешно от пари или може да изчакате малко. Има ли как да представите документ за сигурни доходи пред банката или фирмата. Можете ли да намерите близък или роднина, който да ми стане поръчител и да гарантира за вашия кредит пред банката или фирмата.
Credissimo е една от фирмите за кредити в България, от която можете да теглите кредит в рамките на същия ден. Поръчител няма да ви трябва. Подобни фирми като не работят с външни компании, именно тя ще гарантира за вашия взет заем. Няма да трябва да попълвате купища документи, да представите трудови договори или да доказвате месечните си доходи.

Заяви
Задължително условие е да бъдете пълнолетен гражданин, да имате документ за самоличност. При наличие на някакви доходи от ваша страна е добре да предоставите някакъв документ. За да пуснете формуляра за кандидатстване ви трябва също така интернет.
Влизате в сайта на фирмата, заявете вашата сума за рефинансиране без поръчител и следвате стъпките в електронния формуляр. От фирмата ще ви върнат напълно електронно договора, вие го принтите, подписвате, сканирате и връщате. От вашия дом или офис. Желания кредит ще бъде наличен в рамките на 24 часа, а може и по-малко. Вие избирате Как да си получите сумата.
Кратки инструкции за кредит от Кредисимо: избирате си кредитен продукт от сайта на компанията; попълвате онлайн формуляра внимателно, с необходимото търпение.
След това остава да изчакате. С вас ще се свържат от фирмата и ако сте одобрен, остава само да вземете парите си.