Рефинансиране на потребителски кредит

Оцени post

Някои изгодни оферти за рефинансиране на потребителски кредит

Винаги преди да вземете бързи или потребителски кредити трябва да сте информиране какво се случва на този вид пазар. Ако сте решили че трябва да финансирате някой от вашите предишни кредити бъдете нащрек с условията на банките и фирмите за кредити. Много хора взимат пари назаем от една банка за да погасят задълженията си в друга банка. Повечето от тях изискват да имате поръчител за това нещо. Накратко ще се опитаме да ви представим някои добри оферти в които можете да се възползвате при тегленето на кредит независимо дали става въпрос за бърз или потребителски кредит. При тези фирми не се нуждаете от поръчители или от трудов договор. Повечето фирми искат само да имате лична карта за да кандидатствате. Не е нужно и да получавате заплата през тях на сметка.

Кредити за рефинансиране на кредити от 10 000 лв. до 200 000 лв.

International AssetBanК

Тази банка ще ви отпусне кредит без да иска поръчител.

Кредит без поръчител се отпуска за всякакви битови нужди на гражданите. Може да послужи за някакво лечение или пък за обучение, също става и за рефинансиране. Няма да ви търсят сметка за какво точно сте изхарчили сумата пари. Лихвите са доста изгодни. Лесно може да рефинансирате без да е необходимо поръчител. Процедурата за кандидатстване е доста бърза и лесна. Всички кредити се изплащат на точки вноски ежемесечно по предварителен график.

Уни Кредит Булбанк

Тази банка предлага услугата за бърз кредит без да се нуждаете от поръчител. Тук също става бързо одобрението. Необходими са ви документ за самоличност и малко търпение. Рефинансирането на заемите също става Без да е необходим поръчител. Още в същия ден можете да разполагате с заявената сума. Лихвите са доста ниски. След това връщате сумата на вноските които вие сте избрали. Няма да бъде нужно да чакате много време за одобрение, особено ако сте кандидатствали през интернет.

Заяви
Заяви