Теглене на кредит от чужбина

Оцени post

Теглене на кредит с доход от чужбина

Има много българи, които работят в чужбина и искат да вземат кредити от български заемодатели, които да погасят с доходи от чужбина.

У нас има много банки, които отпускат заеми в тази ситуация. Можете да имате достъп до банков кредит особено, ако работите в Европа. Ето защо решаването на финансовите ви проблеми може да се направи и в банка в България. Кредитът с чуждестранни доходи винаги включва няколко стъпки. Това е процес, който може да отнеме до 2-3 месеца. Всичко зависи от това колко бързо ще получите необходимата документация от банката. Ако не дойдете до банката лично, можете да назначите лице, което да ви представлява в определени случаи чрез пълномощно.

Теглене на кредит със доход от чужбина

Заяви

Много е важно да имате регистриран трудов договор за най-малко половин година в чужбина. Също така след изваждане на другите разходи, заплатата ви трябва да ви позволи да вземете кредит.

В момента лихвеният процент се различава от банка до банката. Когато говорим за ипотека, е добре да знаете че лихвата е по-ниска в сравнение с потребителския заем. Използвайте симулатор под формата на онлайн калкулатор и сравнете лихвените проценти във всички банки, преди да решите.

Има няколко стъпки, които трябва да преминете преди да вземете кредит с чуждестранен доход.

Освен заплатата, която трябва да предложи на банката реална гаранция може да се обосновете с ипотеката върху закупена материална собственост. Обикновено, за да бъдат признати от банката, документите трябва да бъдат преведени на български език. Все повече български граждани вече работят в държавите членки на ЕС.

Ако сте емигрирали в Европа, например в Германия или Англия и междувременно имате финансов проблем, тогава можете да кандидатствате за кредит с доходи от чужбина.

В документа за финансиране трябва да са включени и някои документи от работодателя, когато рабите с договор в чужбина. Кой е казал, че работата в чужбина е нещо нередно?! Всеки от нас се бори и може да ни е нужен кредит, за да преодолее проблемите.