Кредити за хора с лоша кредитна история

4.8/5 - (36 votes)

Бързи кредити с лошо ЦКР Кредити онлайн за клиенти с лоша кредитна история и лош кредитен рейтинг

Полезна информация

Кредитите за граждани с лошо ЦКР и лоша кредитна история все повече се развиват в последно време. Те защитават позицията, че бурните икономически и социални промени на нашето време, поставят хората в постоянен риск и несигурност. Банките знаят, че гражданите, на които са се случили неочаквани поврати и трудности, не винаги носят вина за това. Те се опитват да им дадат шанс да покажат, че не неглижират финансовите си задължения и могат да са надеждни кредитополучатели. Бързите заеми чрез Интернет по принцип нямат изисквания за външни гаранти като поръчители, материални обезпечения, фиксирани и гарантирани месечни приходи и неосновано голям брой документи. Тези заеми имат потенциален риск и за двете страни – за доставчика и клиента, тъй като всички традиционни условия са отпаднали. Ще Ви запознаем с възможните отрицателни моменти на всеки отделен заем.

Кредит за лица с лоша кредитна история за суми от 10 000  до 150 000 лв.

Бързи кредити онлайн за клиенти с лоша кредитна история и лош кредитен рейтинг. Възможности да Ви одобрат за отпускане на кредит. Идентифицирани рискове.

Знаете ли какво представлява ЦКР и какво значи кредитното досие? Взимайки банков заем, тази информация бива запаметена в Централния кредитен регистър на Българска народна банка. Вашият архив е кредитното Ви досие. Архивът съхранява до няколко предходни години Вашето поведение спрямо кредитните доставчици, включително дали изплащате заем и в момента. Отправяйки заявка към финансова институция за нов кредит, тя първо сравнява Вашето досие. Има банки, които ще откажат на хората с лош кредитен рейтинг какъвто и да било заем. Тъй като заемът, който желаете е с голям шанс отново да не бъде върнат навреме, банките обикновено начисляват по-висока лихва на такива клиенти с лошо ЦКР. Чрез по-големия лихвен процент банката си покрива съмненията, произлизащи от риска да не върнете парите, които й дължите. Този лихвен процент може да Ви се стори в редица случаи несправедлив и твърде неизгоден.

Одобрение с лоша кредитна история

Добра възможност за граждани с лоши досиета са компаниите за бързи кредити онлайн, тъй като при тях условията са сведени до минимум. За такива заеми ще Ви бъде потърсена само валидна лична карта, дори не е нужно да доказвате месечни доходи, обезпечения или за Вас да гарантират поръчители. Размерът на заем, за който могат да Ви одобрят са с не толкова суми и периодите за погасяване са по-кратки, но шансът Ви да Ви одобрят е по-голям, а и времето за одобрение е сведено до минимум. Добре е да знаете, че онлайн заемите са с по-висок лихвен процент от стандартните потребителски кредити от традиционните банки. Тегленето на бърз заем онлайн е добра възможност, само ако сте сигурни, че сте в състояние да го върнете в договорения срок. Ако не го наприте и отново го пренебрегнете, това отново ще повлияе негативно на кредитното Ви досие.

Друга опция за заеми за физически лица с недобро ЦКР и лоша кредитна история е да потърсите добър кредитен консултант, който има професионани контакти и може да Ви насочи към най-подходящия и изгоден за Вашия индивидуален случай кредитен доставчик или кредитна организация. Неговите съвети могат да помогнат за да подобрите лошия си кредитен рейтинг в правилна посока. Освен плюсовете, тази опция също крие негативи. Такъв фактор е брокеската комисионна, която ще се наложи да заплатите за съветите на специалиста.

Ако се каните да предприемете решаващата стъпка да изтеглите нов кредит, първо се осведомете детайлно и последователно, за да направите ииформиран избор на доставчик. След това помислете добре, дали наистина тези пари Ви трябват, защото още един непогасен кредит във Вашето ЦКР, би влошил рейтинга Ви допълнително.

byrzi-krediti-online  Заем за лица с лоша кредитна история